Sunday, 26 October 2014

E-Card Birthday for You.


Assalamualaikum.


Ini bukan segmen ye, bukan nak niaga ke apa ke.

Aku cuma nak cakap, korang berilah tarikh lahir korang untuk aku buat e-card. Hadiah dari aku untuk korang.

Aku nak bagi hadiah memahal memang taklah. T_T sebab aku tau buka Photoshop je. Yang lain tuu. Aku mana hadoo dueeet. Lols.

So, tinggalkan tarikh lahir anda dan Inshaa-Allah ada rezeki aku akan buatkan e-card khas untuk besday korang. Mehehe. So Happy Besday untuk yang lepas akan datang dan hari.


Tak paksa. Hehehe.

ini khas untuk cik mimi masa hari jumat hari tu. [entri penuh]



Saja nak mengeratkan ukhwah. Tapi untuk PEREMPUAN sahaja. Sekian. ^^


Lamanyaaaaaaa aku tak pakai warna pink~ T^T Templatee baruu lagii. Kbai