Edit Blog : Flash Segmen #2 by Aina Akmal [HIDAYU AYUMIE]

Assalamualaikum. 


Selamat pagi, semoga pagi anda di limpahi dengan berkat oleh Allah SWT.


Semalam lepas aku umum siapa lucky blogger yang dapat full edit blog tu terus Kak Ayu mengomen blog aku, lajunyaa diaa~ Hahaha, btw thanks sebab sudi beri kerjasama yang baik walaupun kejap pening-pening lalat. Hahaha, jangan marahhh aaa~

Selepas berwassap-wassap. So terhasilah blog yang Kak Hidayu Ayumie yang di beri sentuhan magic bak kata Akak-akak blogger kesayangan. T_T Padahal tak magic pun. Sob.. sob..
Sebelum.

Selepas


Headerr tuu sweetkan? Kann? Kannn? Hahaha, kenapa akak comell sangat? >< Esok anak akak mesti comel gilos. Yayy!

Klik Header untuk Live Preview

Ini namanya header tak jadi. Gambar pecah. Buruk. T_T Hahaha. So dapat gambar cun dari akak, macam tahu-tahu je baju dengan blog bakal sama warna. XD

Memula kak ayu ni minta warna hijau. Lepas tu dia kata nak pink pulak. Takut sakit mata awak memandang, tengok dia nak jaga mata awak semuaa tu. sayang diaa kat kitee~ Ecewaahh. Hahaha.


Guess what? Aku dapat nickname baru! Hahaha. Suka gila, lols. Dik Na. Hahaha. Manja bunyikan? Kan? Anak sulung memang manja! Fakta k, fakta. Hahaha. Aku cukup suka bila orang panggil adik dari kakak. I mean untuk yang lagi tua dari aku.

Kalau yang muda dari aku panggil aku kau je, memang penampo lah jawabnya. Kuaajaqq kata orang Kedah. Hahaha.

Anyway akak ni memang sporting habis. Hahaha, melayan kerenah aku. Biasalah I kan bebudak lagi. SPM pun tak lepas lagi. Hahaha. Thank you sebab sudi beri kepercayaan kepada Aina. Sayang akak dunia akhirat. :)

Semoga akak bahagia di sisi family dan jaga baby baik-baik. Moga Allah permudahkan segala urusan akak. Amin. Fihifzillah.


Sekian,

Jemput singgah blog akk ni ye. Kalau tak singgah aku telan korang hidup-hidup. HAHAHA.  



Aina Akmal

AINA AKMAL. Seorang gadis comel yang berasal dari utara Malaysia. Punya impian sebesar alam semesta dan seorang yang bercakap banyak. Pemegang status pelajar seumur hidup. Keep learning and never give up adalah prinsip beliau. Masih bujang terang tang tang kata orang. Nak berkenal? Boleh jenguk bawah ni.

21 comments:

  1. amboiii sampai nak kene telan tuuu...
    hehehe terima kasih dik Na sebab layankan kerenah pening2 akak semalam
    Cepat and pantas btl siapkan kan

    ReplyDelete
  2. dik Na gitu... sadisss.. cantik sgt buat kat blog ayu.,.. huhuhu.. nak jugak~!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehee. Huu nanti kalau aina rajin aina buat flash segmen lagi ye. Akak kene alert tauuu! :)

      Delete
  3. pehhh gilaaa comel la blog kak ayu.. jeles ni.. editkn blog akak la.. hahahaha

    ehh kenyataan! akak pon anak sulong.. memang hakikatnya manje.. smpai adek akak jelly..hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.nanti bila aina buat segmen inshaaAllah. Jemput join yee~^^

      Delete
  4. Dah singgah da blog ayu..cantik sangat..ingtkan salah masuk blog tdi..hehehe.. blog Aina pun dah bertukar wajah jugak..biru..suka2 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha. Makaseh. Itu haruslah. Ngee~

      Delete
  5. Memang berubah. Dari blog bertema gelap kepada tema sweet. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha. Nampak perubahan kann? :3

      Delete
  6. simple tapi cantik. sedap mata memandang ^_^

    ReplyDelete
  7. Memang cantik especially header tuh. Siap ada diamonds bling bling lagi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah. Aina pun sukaa diamond tuu m ToT. Hehehe.

      Delete
  8. caaaantik cantik !! seriously makin femes leeee awak nanti Aina.. jangan lupakan daku.

    ReplyDelete
  9. Memang cantik aina buat. Seriuslyyy!

    ReplyDelete