Edit Blog Pemenang Flash Segmen by Aina Akmal #1 [Balqis Batrisya Collection]

Assalamualaikum semua.

Hari ini aku langsung tak berblogwalking dan jenguk blog awok-awok semua. Bukan tak nak ye. Tapi.. Busy kejap. Hahaha. Busy mengedit blog pemenang Flash Segmen aku hari tu. Sebuah blogshop.


Aku haha, macam biasalah bila nak edit blog selalu lupa nak print screen rupa blog asal. T_T Ini rupa masa on the way nak edit...


So.. selepas di touch up..

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
v

Inilah hasilnnyaa~





Ini header untuk blog sis ni.. Lawaaa dakk? Baik cakap comel kalau tak.. aku report sama Lee Min Hoo aku. Hahaha.

Klik Header ini untuk ke blog beliau.


Akak ini baru mula nak berjinak-jinak dalam dunia blogging katanya. Sepupu dengan kak Bbwana.. patulah ada iras-iras gituh. Hahaha.

Senang berurusan dengan sys ni sebab dia lepaskan je nak design macam mana dekat aku 100%. So aku bebas bereksperiment lah nak header macam mana kan?

Sis ni juga ada jual produk kecantikan dan ada tudung dan pakej pengantin..  dan beliau tinggal di Sabah.. Hah, meh lah orang-orang Sabah jenguk kedai beliau. Jangan jenguk je, jemput beli-beli lah sekali yee~

Okay sekian. Lagi sebuah blog nak di edit. Mama3Farhanah.. tunggu yee~ Hehehe. 





Aina Akmal

AINA AKMAL. Seorang gadis comel yang berasal dari utara Malaysia. Punya impian sebesar alam semesta dan seorang yang bercakap banyak. Pemegang status pelajar seumur hidup. Keep learning and never give up adalah prinsip beliau. Masih bujang terang tang tang kata orang. Nak berkenal? Boleh jenguk bawah ni.

20 comments:

  1. hahahaha lee min hoo kite la aina
    boleh tak nak jeles
    comell ok..
    bile nak buat lagi segmen ni??
    nak jugakkk

    ReplyDelete
  2. Nama anda naik dalam blog ni

    http://kasut-rantau.blogspot.com/2014/10/segmen-berani-janji-etiqa-supporters.html?m=1#comment-form

    ReplyDelete
  3. Comeinya....thumbs up to u Aina. Tak sabar nk tengok blog saya yang bakal menjadi comel.

    ReplyDelete
  4. yeaay!!!thanx ya aina..akak hepi sangat2 ni..kalau boleh nak duduk ngadap blog ja sepanjang masa..huu..habis semua kerja tinggal..hehe..

    jemput ke blog akak ya, ada entri untuk aina tau.. ;)
    http://ctfaezatun.blogspot.com/2014/10/menang-flash-segmen-edit-blog-by-aina.html

    ReplyDelete
  5. uiyoo..serius cantik hasil editing aina tuh..sepupu akak ct faezatun tu kata memang sangat suka dengan hasil kerja aina.simple tapi menarik.i'm proud of u bebeh..teruskan bakat aina tu ya..^_^

    ReplyDelete
  6. pandai noo edit, nampak perubahan disitu,. eceh!

    ReplyDelete
  7. Cantik sgt jauh lebih cantik dari yg asal mmg sesuai dgn tema blig. Pandai aina edit kreatif sgt
    X sabar nk tgk wajah baru blog mama3farhanah pulak

    ReplyDelete
  8. uh lebih cantik dari yg asal lah, x sabar nk lihat hasil utk mama3farhanah pulakJa

    ReplyDelete
  9. @hidayu ayumie hahahaha, mana boleeh. kita share je lee min hoo tuu. aci taak? ahaha.
    inshaa-allah bila mood rajin datang aina akan buat flash segmen ni lagi ye~ ^^

    ReplyDelete
  10. @Ct Faezatun hehehe, ngadap, jangan tak ngadap. thanks for da entri. ^^

    ReplyDelete
  11. @Bbwana adienia inshaa-allah. amin. ^^ makaseh yee kak~

    ReplyDelete
  12. @Eda Johari hahaha, nama pun edit gituh. kena ada perubahan. heheeh.

    ReplyDelete
  13. @Jari Manis ahaha,tunggu kak jm. dah lawa esok kak jm melekat je dekat blog mama3farhanah24 jam. hahaha.

    ReplyDelete
  14. woooow cantik cantik !! you should sell your service after this adik manish oit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaaAllah. One day. Hehehe. But for now i will just do it for free.huhu.

      Delete