FAQ : Tinggikan size blog comment

Assalamualaikum. 


Aku tak tau nak cakap ini tutor or what. Tapi aku explain kan yee~

Akak copy code dan re-write balik size code tu. Akak ingat tak size dia besaq mana akak letak.


<div class='comments' id='comments' style='overflow:auto; width:ancho; height:400px;'>

Tu yang aina merahkan tu akak adjustkan ye~ Akak fahamm tak? Hohoho. :3


Sekian. Hahaha. -_- 

Aina Akmal

AINA AKMAL. Seorang gadis comel yang berasal dari utara Malaysia. Punya impian sebesar alam semesta dan seorang yang bercakap banyak. Pemegang status pelajar seumur hidup. Keep learning and never give up adalah prinsip beliau. Masih bujang terang tang tang kata orang. Nak berkenal? Boleh jenguk bawah ni.

16 comments:

  1. Aina...terima kasih kerana respond...skrg jugak akak try..yahooooo

    ReplyDelete
  2. aina..terima kasih...dh jadi...syg kamu..muahh...x jemu2 ajar kami yg kurang ilmu blog nih hiksss...ri tu sis ada amil alamat kan..ole2 nye tggu ye in sha allah akan sampai ke alamat tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh tak dee apanyee kak. >< tolong secara kecik-kecik je. hahaha, thank you sis. T_T lahai.. makaseh bangett. sayangg akk jugaa ketat2. lagi. hehehe. ^^

      Delete
  3. baca tajuk ta bape paham. ngok code nya. ohh baru paham. haha

    ReplyDelete
  4. AHAKSSS lawak lah Cik Nadyya nih...baca tajuk tak faham ke heeee

    ReplyDelete
  5. Kalo nak buat orang jadi tinggi minum high-up ke pebenda tah yg aiman hakim jd duta. Haha. Tetiba

    ReplyDelete
  6. Aina tengok size belog akak tu kecik sangat ke font nye..? ritu ada org cakap kecik tapi kan.. akak rasa dia ikut laptop memasing lah. kat laptop mak akak besar kemain..

    ReplyDelete