Freebies : Back In Time Template

Assalamualaikum~ 

Setelah 2-3 hari aku cuba siapkan, Haha, yelah mana tak lambat sambil edit sambil blogwalking. Lepas tu stalk facebook. T_T Hari ini baru aku publish. Yaay. Aku buat just untuk kepuasan diri jee. Sebab aku suka bereskperiment. So.. jom ushaa~ Hehehe.

Ini my first time buat freebies template k. Hahaha, segala cacat cela amatlah di mohon ampunkan.





  • Header 


Header dia kena pasang sendiri lol. Download header ni dan kemudian korang upload sendiri lah ye~ 

http://4.bp.blogspot.com/-4vtEytizTqE/VDf9M5ybuFI/AAAAAAAAEoc/3fTpfFZReAU/s1600/BIT2.gif


  • Cursor.

Cursor pun korang kena letak sendiri tauuu~ Heee.

Copy code ni dan paste kan ke Edit HTML







Hahaha, jangan lah korang nak re-freebies balik yee~ Boleh comment kalau nak ambil. Hahaha, maaf kalau tak lawo. Sob.. sob. Aku addict dengan warna hitam gituh. 

Aku nak buat blockquote tapi tak jadi. Sooooo sorry. Sob. sob. T_T
By the way this is denim template. Dia nak macam simple template tapi bukan, dia nak macam blogskin tapi bukan jugaa~ Okayy. Papaii~

Any probs? Just ask me directly. HAHA. I will try maa best to helpp you. Chuu 

Aina Akmal

AINA AKMAL. Seorang gadis comel yang berasal dari utara Malaysia. Punya impian sebesar alam semesta dan seorang yang bercakap banyak. Pemegang status pelajar seumur hidup. Keep learning and never give up adalah prinsip beliau. Masih bujang terang tang tang kata orang. Nak berkenal? Boleh jenguk bawah ni.

23 comments:

  1. simple tapi lawa ^^ pandainya edit-mengedit code bagai ni hihi
    (http://anies-msletoes.blogspot.com/)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hgahahhaa biasa je, akak punya blog lagi ohsem dari ni kott. T_T

      Delete
  2. hahahaha Dia nak macam simple template tapi bukan, dia nak macam blogskin tapi bukan jugaa~
    byk btl macam die.. kehkeh..

    ok, comel. kalau pakai header len leh tak?haha.. akak tk reti edit denim template.. skit jiwooo.. ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha, okay je tak pakai tapi macam pelik je. hehehe.

      Delete
  3. Yeay! Baru nak cadangkan template akak yang lama-lama tu di'freebies'kan. ^_^ Simple dan ringan, hehe~ <3

    ReplyDelete
  4. Oh ya. Font apa ya yang digunakan untuk header & cursor tu? Comel. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. header ; jane austen
      cursor ; always for you kalau tak silap.

      Delete
  5. cantik + comel + simple yet smart je blog aina ni tau :)



    salam kenal,
    ana-mizu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  6. kalau sis JM guna templete ni cam zx sesuai lak hikss

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahhaa kannn? XD lwak pulokk jadinyaa. tak ceria dah nak baca. hahaha.

      Delete
  7. comel. tapi lagi comel kalau berwarna. hehe

    p/s : dok edit kat mana? photoshop?photoscape? mind to share? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha, well theme dia black and white, warna jugaak le teew kan? hahaha. :P

      Delete
  8. Pengsan tgk coding dia. Haha. Zaman dulu rajin la

    ReplyDelete
  9. uiiish itam puteh.. comel aje ayat..
    header kena pasang sendiri wakaka.. wiring and letrik semua buat sendiri laa na.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, ambooi, tak payah pasang letrik. biarkan dia gelap2 gituh baru emo. hahaha. XD

      Delete
  10. Smart! Akak personally suka theme hitam putih :)

    ReplyDelete