Freebies : Sidebar Title Background

Assalamualaikum 

Macam mana rupa sidebar title tu? 
Camni haahh~ Yang aku punyaa tu kan?




Korang boleh download gambar yang korang berkenan di hati dan edit dengan title sendiri. So simpe~ ^^











Do comment kalau nak ambil. ^^

Kalau nak edit guna photoscape boleh save as png juga. walaupun korang tak nampak transparent dia tu. Okay byee~ ^^


Aina Akmal

AINA AKMAL. Seorang gadis comel yang berasal dari utara Malaysia. Punya impian sebesar alam semesta dan seorang yang bercakap banyak. Pemegang status pelajar seumur hidup. Keep learning and never give up adalah prinsip beliau. Masih bujang terang tang tang kata orang. Nak berkenal? Boleh jenguk bawah ni.

13 comments:

  1. wahh,sukaa. kak fafa mintak izin ambil satu ya. thank you!!! ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Most welcome. Thank you sebb sudi amek. Hehe

      Delete
  2. Replies
    1. Hahaha. Thank you. Eh dik na. Hehe. \(*T▽T*)/

      Delete
  3. Baguslah, Aina :)
    Nanti akak free nak godek blog, akak datang bertapa di sini ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jemput3 bertapa. Sangat 2 di alu alukan. Hahaha

      Delete
  4. alaaaa lepas dah ambil nak buat apa..?? bahahhaa xpela akak nye blog dah cun daaa Aina buat. tanak tukar tukar

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha, save jelah akak, buat kenang-kenangan~ XD

      Delete
  5. comel sangat ni kenapaaa? aaaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha ikut genetik tuaann diaaa~ HAHAHA. :p

      Delete
  6. Tengok jer...taknak ubah dah blog akak ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, tima kasih sebab sudi tengok. ehehe, :3

      Delete
  7. salam, saya ambik satu ye hehe :-) cantik blog awak

    ReplyDelete