Tuesday, 21 October 2014

Haters? Femes?

Assalamualaikum.


Petang-petang ni aku godek Tumblr aku. Saja nak cari mana-mana poster yang ada boleh buat artwork throwback. Huahaha.

Tetiba jumpa gambar ini.



Nampak tak? Gambar blur sikit sorry eh.

Ni ayat nak kasi jelas sikit,

HATEYOUUU : tahulah dah famous, tapayah lah nak haram haram segala.

Besaq gedabakk dia tulis dia tak suka aku. T_T Haha


Tak sangka benda ni dah 2 tahun berlalu. Ini masa blog aku nak up dulu. Blog pertama aku yang penuh dengan segala kisah pahit manis. Soobb. Bukan aku nak sombong ke apa,

bila aku dah makin matang sikit dalam blogging aku pun tulis caption ayat dekat cbox tu,

HARAM I FOLLOW YOU, YOU FOLLOW ME

Konon matang laah, dulu seronok kejar follower, lepas dah sedar follower yang sekadar follow sahaja ni tak best dan follower yang betul-betul itu lebih best, maka aku guna ayat tu, aku tak nak orang follow aku kerana niat dia nak aku follow dia balik.

Tetiba aku teringat kata seorang blogger, kalau tak silap Omma Wanaseoby ke Unnie Nana, tak ingatlah.  kenal tak? :3

Dia cakap tanda kita femes ada HATERs~ HAHAH. -_-

budak tu pun aku cakap aku pemess kan? So what? Aku memang pemes kan? Hahaha, bapak poyo gila hang Aina. Mengada macam retis. 

Tapi masa tu aku pun wat lek je lah. Sepuluh benci seratus orang sayang. Alah aku ada akak-akak blogger yang sporting, takat sekor macam tu aku tak heran. 

Aku teringat quote aku up dekat fesbuk dulu,

Rasullulah yang sempurna akhlak pun ada orang benci,
Kita yang perangai macam !@#$%^&*() lagilah kan?


So ada siapa-siapa lagi yang Hate Me? Mohon jujur. :) 

Sekian. 

Saja nak buat throwback~ Lalala
Ini bukan entri batak yee~ .___. Kbai. o/