Liesbster Award : Tagged Fatiha Zainal

Assalamualaikum gaisss~

Thank you~


1- sebelum korang baca entry ni, korang buat apa?
Edit Blog.

2- korang suka baca entry mengenai apa?
Life.

3- korang jenis yang macam mana?happy go lucky/pendiam/ulat buku atau macam mana?
Tengok keadaan lah. Biasanya pemalas. Haha.

4- korang suka indoor activity atau outdoor activity?contohnya?
Both! Indoor, tidur. Hangg tak senonoh aina. T_T
Outdoor, Flying fox

5- korang suka tak jep sepahtu?sebab suka?sebab tak suka?
Tak minat. Sebab? Hahaha, aku tak suka benda yang lawak bodo2 camtu. Rasa macam diperbodohkan kuasa infiniti! T_T seriously.

6- 5 destinasi pelancongan yang korang teringin nak pergi?

  • Jepun
  • China
Hahaha, itu je yang terkeluar dari otak yang tengah weng-weng ini. T_T

7- korang pejam mata 5 saat, pusing kepala ke belakang, korang buka mata, first benda yang korang nampak, apa? (satu benda je)

Bantal peluk. myaaaaaaaaaaaaaahahahah. T_T

8- kalau korang diberi satu kuasa magik, kuasa magik yang macam mana korang nak? sebab?
Rewind my past. Hohhooo~or kuasa yang boleh tau perasaan orang. omgeeeeeeee~

9- dalam banyak-banyak watak kartun, korang teringin nak jadi macam watak kartun apa? sebab? 
Ran dalam detective conan. Sebab? Sebab aku nak pakwe cam shinichii tuu. Homeeey, so swweet. I love him badly. HAUAHAHA.

10- korang main candy crush tak?kalau main sekarang da level berapa?kalau tak main, korang main game apa?

Hahaha, main tapi dah lama sangat tak main, dah uninstall. Sekarang selalu main game coding. HAHAHA. -_- Tak tauu game apa. Jarang main game.

11- entry yang macam mana korang nak baca dari blog fatiha zainal? (aktiviti tuan blog,travel,resepi atau apa? )
Nak baca semuaa bolehh~~


Sorry ai malas nak tag orang lagi. T_T. Makaseh sebab sudi baca dan tagg dan ILYSM.

Sekian..



Aina Akmal

AINA AKMAL. Seorang gadis comel yang berasal dari utara Malaysia. Punya impian sebesar alam semesta dan seorang yang bercakap banyak. Pemegang status pelajar seumur hidup. Keep learning and never give up adalah prinsip beliau. Masih bujang terang tang tang kata orang. Nak berkenal? Boleh jenguk bawah ni.

12 comments:

  1. Akak taknak jadi Ran. Akak nak jadi Conan terus. haha conan hebat lahh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heehh, memang lah conan hebat. Tapi.. kita nak ada bopren yang romantik2 giteww~ HAHAH. Kan best campak conan sorang dekat aina. T_T

      Delete
  2. 8 dan 9 sama. hahahahah
    errr x, x... nak jadi shinichii je.. sbbb handsomeee woooooooooo..hahahahah

    ReplyDelete
  3. conan pun comel..suka tengok..hee..

    ReplyDelete
  4. rajinnya buat liebster ni.. liebster N masih tertangguh. Bila ntah ada masa nak buat.. huhu

    jemput join bloglist november N, tamat hujung bulan october:
    http://kapas-putih.blogspot.com/2014/10/segmen-kapas-putih-november-bloglist.html

    ReplyDelete
  5. kita pun nak kuasa yang boleh tau perasaan orang tu. hahaha

    ReplyDelete
  6. tq aina sudi jawab ! ..haha, tak menahan sebab nak jadi ran tu..comel betul la aina ..haha

    ReplyDelete
  7. Bantal peluk ke bantal busuk...heheheh

    ReplyDelete
  8. Budak 16 tahun dh hebat main coding. Terasa kerdil dirikuuuu

    ReplyDelete
  9. candy crush sakit hati main kalo xlepas level. samalah dah uninstall. haha.

    ReplyDelete
  10. Huhuhu soalan ni pon simpan kt draft lagi...
    Ishhh mood mooodd datang la kauuu

    ReplyDelete
  11. Ehehe..Cik Mimie dgn candy crush tak dpt dipisahkan..ekeke..selalu jdi peneman Cik Mimie time bosan..heee

    ReplyDelete