Lucky Blogger : Segmen Edit Blog by Aina Akmal

Assalamualaikum  

Sorry lambat mengumumkan siapakah yang menjadi insan istimewa yang bakal berubah wajah blognya. Terima kasih kerana join. Bila korang join, ini buat aku tambah confident untuk terus meng-explore dalam dunia edit-edit ni. Aku tahu ramai yang dah master. Terima kasih kerana beri kepercayaan kepada aku.


Aku yang masih merangkak rangkak dalam dunia editorial bagai ni ecewah.

So dengan lafas Bismillahhirrahmanirrahim,

Here, 2 Lucky Blogger!





|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
v




Kepada yang tak dapat tu jangan sedih-sedih ye, maybe bukan rezeki lagi. Thank you sangat-sangat kerana sudi join. Kali ini segmen ni ada penambahan peserta.

So, macam mana ia di nilai biar Allah sahaja yang tahu. Sebenarnya ayat bodek tu suruh buat sebab kalau aku baca entri tak nampak bosan sangat.

Nampak kesungguhan dan ketulusan anda tu. Barulah aku pun gigih nak tolong. Ngee~

Sekian.

To ; Lucky Blogger 

Email Aina di [ theainaakmal@gmail.com ]


Aina Akmal

AINA AKMAL. Seorang gadis comel yang berasal dari utara Malaysia. Punya impian sebesar alam semesta dan seorang yang bercakap banyak. Pemegang status pelajar seumur hidup. Keep learning and never give up adalah prinsip beliau. Masih bujang terang tang tang kata orang. Nak berkenal? Boleh jenguk bawah ni.

20 comments:

  1. alhamdulilah akak dapat :) terima ksh ainaa . nanti akak email okay :)

    ReplyDelete
  2. wahh,tahniah kepada pemenang! tak sabaq nak tengok blog comel sentuhan magis dari aina ni.hehe

    ReplyDelete
  3. Tahniah peserta! Kak Aina, template kali ni cantik gila warna dia. Biru!~ ^_^

    ReplyDelete
  4. tahniah para pemenang..

    p/s: cantekkk color biru blog aina ni..tambah comel..thumbs up!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Tahniah utuk mereka.

      Hahaha. Makaseh akak. :3

      Delete
  5. tahniah..jeng..jeng..jeng..akak sentiasa teruja tengok hasil editing aina yang tomei ni...dapat asah bakat yang ada kan aina kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup. Kann? Dapat asah bakat gituhh. Hahaha. ^^

      Delete
  6. wah wahwahhhhh
    nampak tak bersinarnye mata mak buyong nie...
    melompat jap
    terima kasih aina..
    akk dah email kt awak tauuu...
    wahhhh makan jugak ng bodek akk tu ye

    ReplyDelete
  7. Congrats to the winners!

    First time rasanya saya singgah sini...

    ReplyDelete
  8. tahniah semua....
    best aina cepat pickup, kaksha ni slowww sikit..... hiks

    promote content untuk aina :)

    ReplyDelete
  9. meooow ^^ tahniah for those yang terpilih tu.. cute miut leeee blog uols nanti Aina tolong editkan hihi..

    ReplyDelete
  10. 2 blogger yg akak rapat menang.. alaa editkn blog akak lew.. hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Kena join contest le dulu. T.T

      Delete