No Tajuk.


Huaaaaaaaaaaaaah, aku nanges. Lols. Aku geram dengan blog ni. Lols. Haha, nyesal memandai nak tukar template. Padan muka. T_T

Padan muka.

Padan muka.

Padan muka.

Padan muka.

Padan muka.

Sakit mata, hati jiwa aku pandang blog ni. Soobbb~ T_T 

Kbai,.

Entri aku lately ni mengada dan merapu dan serabut dan menyemakkan dashboard korang dan menyampahkan korang dan menyenannakkan mata korang dan Ahhhh.  Sian siapa yang follow aku.


Bye,.



Aina Akmal

AINA AKMAL. Seorang gadis comel yang berasal dari utara Malaysia. Punya impian sebesar alam semesta dan seorang yang bercakap banyak. Pemegang status pelajar seumur hidup. Keep learning and never give up adalah prinsip beliau. Masih bujang terang tang tang kata orang. Nak berkenal? Boleh jenguk bawah ni.

29 comments:

  1. sabaq2,releks2...pelan2 cuba bt balik..xpn refer dkt otai2...mesti diorang akan dpt tlg...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, tak pe. nak try buat sendiri. ^^

      Delete
  2. Assalamualaikum. Sabar lah, ye. Benda unexpected nak terjadi

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam. hehehe. kann? Y___Y sedih. sobbb.

      Delete
  3. ehhh kenape aina? blog aina ok ape. simple & kemas. sedap mata memandang haaa.

    ReplyDelete
  4. actually, nice one this design template.. its okay.. x nmpk serabut n simple..

    ReplyDelete
  5. lek lah..Tak ada apa-apa pon yang ganggu~
    Tu dah ok balik :)

    ReplyDelete
  6. apsal kaksha tengok cantik je ni.... black and white.. ailaikeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, tapi now dah bluee ocean. XD thankyouu.

      Delete
  7. Lahhh, ok je blog Aina ni.. kenapa pulak?

    ReplyDelete
  8. amboii.. kutuk diri sndri pe? sabar2..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. EH? Nan hadoo kutukk sendiri. lols. :p

      Delete
  9. Awatnya dikna..?? Takpa, slow-slow edit bagi comel balik. Dikna kan genius bab edit-mengedit ni...yakin boleh!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hAHAHA. Genius? Alhamdulillah. T^T tapi sayang. dikna masih amatur. Hehehe.

      Delete
  10. semakin lama semakin suci blog ni. okay apa? adakah sebab label kat atas tu? hehe ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. label kat atas (the refresh, etc) sebelum ni tengok macam berlari (paham tak?kalau tak paham nevermind). hahaha =P

      ka cikfafa yang salah paham? hahaha.

      Delete
  11. ditag : http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/10/first-giveaway-by-zaki-namaku.html

    ReplyDelete
  12. Aduhaiiii da ok kan??
    Kn berkat kesabaran tu dikna..
    Kalu templete akk yg trdelete lagi haru..
    Dah la pmberian dr dikna kesygn ni

    ReplyDelete
  13. Awatnya Aina..sabar ye..tak mahu stress2 :)

    ReplyDelete