Ohhhhhhhhhhhhhh Nooo!

Assalamualaikum.

My feeling now... *flips table*


Tadi.. tadi.. tadi.. tadi.. tadi.. tadii... aku.. aku.. aku... aku.. 

TERDELETE KOMEN!!

Sorry Kak Sha~ (Tunsha Ayunie)

Aina check komen guna phone... masa nak scroll tu tetiba dia tersalah letak jari terus dia delete.. tanpa rasa bersalahnyaa. BLOGGER. Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaah. T.T

tengokk lah screen besarr mana.. T__________________T tengoklahh. 



Dulu Mama3Farhanah pun pernah terkena jugaaa. Tskkk.

Tu lahh gedik nak guna phone sangat. Masa mama3farhanah dulu aku tertekan delete. Aku tick semua komenyaa. Lepas tu nak tekan publish.. entah macam mana..aku tertekan Delete.. delete?

Dat moment aku rasa macam nak


Kbai. Aku rasa macam nak telan diri aku hidup-hidup. 


Sabooo je lah aina. :(


Aina Akmal

AINA AKMAL. Seorang gadis comel yang berasal dari utara Malaysia. Punya impian sebesar alam semesta dan seorang yang bercakap banyak. Pemegang status pelajar seumur hidup. Keep learning and never give up adalah prinsip beliau. Masih bujang terang tang tang kata orang. Nak berkenal? Boleh jenguk bawah ni.

30 comments:

  1. alahai, sabaq jela. hehe. takpe2 tertekan ^_^

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Hahahaha. manaaa ado canggih. T^T biasaa je.

      Delete
  3. haha kesian kaksha. takpe lah,nanti kaksha marathon blog Aina lg. hehe
    aina chill lah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahhaa, haha kn? siann kak shaa. sobb. okayy2 chill2. :P

      Delete
  4. takpe sayang... hahhaha benda tak disengajakan... kaksha saja je nak mintak bikin watermark macam kak budak tu... kaksha tengah mood dengki ni... huahua

    aina !!! sila restttttt dan tidoooooo !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, okaaaaaaaay, nanti aina tidur,

      lega akak kata okayy. T^T

      Delete
  5. Amboiii smpai nk telan diri...
    Meh akk tlg telankan nk tak??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleeeh. HAHAHA. :3 Sampai hati akak yee. haha

      Delete
  6. Sian Aina..sabar ye :) Nah, ada something tok Aina :)

    http://norshamimi.blogspot.com/2014/11/10-pengomen-tegar-oktober.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, yehehehe. :3 cuba bersabar.

      thankk youu. ^^

      Delete
  7. http://hanaexotics.blogspot.com/2014/11/first-giveaway-by-em.html

    ReplyDelete
  8. aduhh. banyaknyaaa komen. takpe, tertekan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahah, seketul je terpadam. mujurr. XD

      Delete
    2. =o= Cet! Tertipu den. Taip macam dah nazak sangat keadannya~ =P Seketul je rupanya.

      Delete
  9. Takpa la dikna.
    Aka terima seadanya.
    Sob, sob, sob

    ReplyDelete
    Replies
    1. akkooooookkk, jangan lahh gini. T_T tak sengaja. huah. sobbb/

      Delete
  10. lahai. sedihnya macam tu. >.<

    oh, awak bom blog akak ye.. nnti akak datang lagi, akak bom blog awak pula ye. tunggu XP

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha, kan? sagat menyedih kna. hauaaha.

      Delete
  11. T_T I know how that feel, bro (?). Sabooooo je lah~

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHA, Yaya? i ni siss kk. :P

      Delete
    2. Oh yeke? (Berlakon terpinga-pinga.) =3= Hehe~

      Delete
    3. hahaha. pandai youu berlakonn. :p

      Delete
  12. wahhhh , i can feel it sis ! sakitnya jiwa raga tapi xleh wat apa apa ;(

    ReplyDelete
  13. telan diri sendiri? mcmmana kah? hahahaha

    dah try check kat email? mne tahu ada ke..

    ReplyDelete
  14. hahah. tudiaa. dah tak boleh nk undo dah kalau terdelete komen ni. unless kalau pengomen tu nak pi komen balik yang sama.haha

    ReplyDelete