Tutorial : Auto Open New Tab

Assalamualaikum 


Apa tu Auto Open New Tab?

Open auto new tab ni, kalau korang klik dekat link dengan automatiknya dia berpindah ke link baru. Ada faham? 

Aku sebenarnya nak buang code ni sebab tu aku up code ni. Hahaha. T_T

1. Template -> Edit HTML 

2. Cari kod ,

<head>

3. Copy kod ni dan pastekan bawah kod tadi. ^^

<base target='_blank'/>

4. Preview, no probs? Save! 




Aina Akmal

AINA AKMAL. Seorang gadis comel yang berasal dari utara Malaysia. Punya impian sebesar alam semesta dan seorang yang bercakap banyak. Pemegang status pelajar seumur hidup. Keep learning and never give up adalah prinsip beliau. Masih bujang terang tang tang kata orang. Nak berkenal? Boleh jenguk bawah ni.

6 comments:

  1. yeaayyyyhh nk buat cmni la
    terima kasih aina sayang

    ReplyDelete
  2. wooo.. itu pun kena code eyh :P muahaha.. macam manalah nak pro cem Aina ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha, mana ada pro. prosak adalah. T_T

      Delete