Tutorial : Expand Space antara Huruf.

Assalamualaikum. 



1. Buka Edit HTML

2. Cari kod ni.

.post {

3. Copy and pastekan code ni bawah yang di cari tadi.

letter-spacing: 1px;

 4. Preview. Dah jadi save,


Sekian. Bye. 


Aina Akmal

AINA AKMAL. Seorang gadis comel yang berasal dari utara Malaysia. Punya impian sebesar alam semesta dan seorang yang bercakap banyak. Pemegang status pelajar seumur hidup. Keep learning and never give up adalah prinsip beliau. Masih bujang terang tang tang kata orang. Nak berkenal? Boleh jenguk bawah ni.

8 comments:

  1. woooo ni akak tau untuk apa hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha. Thumbss upp. Hshehe ☜(⌒▽⌒)☞

      Delete
  2. yeh. menjadi! baru nampak comel!hehe

    ReplyDelete
  3. Space je kan yang makin jarak? Ke jarak antara satu huruf dan satu huruf yang bertambah? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jarakkan antara huruf ke huruf sayang. ^^

      Delete
  4. boleh jugak rupanya jarak kan huruf ke huruf..byk ilmu blog akak dapat di sini..tq aina

    ReplyDelete
  5. Ade yg nampak mcm rapat ke? Haha. Baru tau. Ingatkn mcm word biasa je

    ReplyDelete