Tutorial : Recover blog yang di Delete

Assalamualaikum.



Maybe korang dah delete blog dan nak ambik balik blog yang dah delete tu.

1.Dashboard lepas tu korang klik deleted blog tu dan tekan.

2. Tekan undelete dan dah dapat balik.

But ingat! Just dalam 3 bulan je ye blog ni korang boleh undelete. Lepas cukup 3 bulan dia akan delete forever. 

Aina Akmal

AINA AKMAL. Seorang gadis comel yang berasal dari utara Malaysia. Punya impian sebesar alam semesta dan seorang yang bercakap banyak. Pemegang status pelajar seumur hidup. Keep learning and never give up adalah prinsip beliau. Masih bujang terang tang tang kata orang. Nak berkenal? Boleh jenguk bawah ni.

7 comments:

  1. haah dalam tempoh 3 bulan tu bole la recover, kalau tak gudbye forever lah blog hahaha macam kita pun ada satu blog demo. senang nak ubah2 coding kann

    ReplyDelete
  2. @Liyana Lunia. kann? haha, macam kita ni dah terlebih dari satu dah, lols. hhe.

    ReplyDelete
  3. Oh..bru tau plan bleh ambik blog yg tlh delete

    ReplyDelete
  4. akak dah memang delete forever dah.. bye bye blog lama.

    ReplyDelete
  5. risau pulak bab delete mendelete ni

    ReplyDelete
  6. kalau kita nak re-direct blog lama kepada blog baru, awak tahu buat tak? yang mcm "im moved" tu then dia terus ke link blog kita yang baru.

    ReplyDelete