When you sneeze

Assalamualaikum,

Post terakhir untuk hari ini maybe. Hehe. Mata still tak mengantuk. Hiyaaarggh! Macam mana nak dengar cakap kak Yaya minta aku suruh tidur awal? Sobb.



Haahaha, comel pulak muka cam tu. Lepas ni selalu buat depan dia. Mau dia melompat terkam muka. Haha. XD

11:52 PM

Aina Akmal

AINA AKMAL. Seorang gadis comel yang berasal dari utara Malaysia. Punya impian sebesar alam semesta dan seorang yang bercakap banyak. Pemegang status pelajar seumur hidup. Keep learning and never give up adalah prinsip beliau. Masih bujang terang tang tang kata orang. Nak berkenal? Boleh jenguk bawah ni.

22 comments:

  1. Hahaha agak2 buat kt depan kucing cmtu leh ke dia bag reaksi trkjut cmtu... silap2 abia calar balar muke kene cakor....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaa, kann. abis muka kita yang gojes ni . XD

      Delete
  2. Replies
    1. hahaha, memang terjadi betul eh? ahaha. nanti nak try, eheh,

      Delete
  3. Comelll. Muka macam kita buat salah besar lak kat dia.
    Nite2, dear :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaaaaaah kan? lawokkk benoo mukaa dia. hehehe, nitee kak. :)

      Delete
  4. hahhaha kak sha suka bersin sebab cepat sikit mengantuk.... huwaawawawa

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, tapi macam mana nak paksa bersin? lol. T_T

      Delete
  5. they would be like.
    " what is that? where does it come from? what the fish!! "
    which is soooo cute... xDD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn? Hahaha. come from exo planet. tu jadi giteww. ahha. XD

      Delete
  6. hakikatnya memang betul kucing akan buat muka gitu.. tapi tak sekiut ni..lawak lah~

    ReplyDelete
  7. nanti nak try la bersin kat mana2 kucing jalanan yg terjumpa.. hahaha.. pets non hado kat rumah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhahaa, try jangan tak try. hahaha. tak lawoo muka esok, jangan cari ai. hahhaa.

      Delete
  8. nanti nak try la bersin kat mana2 kucing jalanan yg terjumpa.. hahaha.. pets non hado kat rumah

    ReplyDelete
  9. hahahaha . degil naaaa . suruh tidiq awai xmau . haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha, tidiq tak ada, tdoq ada, :P mata ni degil. sobbb. sob.

      Delete
  10. hahak..comel tengok muka kucing macam tu..

    ReplyDelete
  11. issshh..pesal cute sgt nih..cam nk gomol je

    ReplyDelete
  12. hahaha lepas ni nak cari kucinglah bila nak bersin :P nak tengok reaksi diorang.

    ReplyDelete