Artwork : Poster/Graphic Challange : Task [2]

Assalamualaikum gais.


Hahaha. Sorry hari ini aku menyemakkan dashboard anda dengan gambar pelik-pelik. Sorry. Sebenarnya hari ini aku tak ada mood nak jenguk blog orang. HAHAHA. Sorry eh. Aku tengah menyibukkan diri aku dengan challenge aku.

Sobb. T^T


2 : Make a light angst/romantic poster using bias' 8 photo
Hahaha, aku tak tahu jadi ke tak light tuu. Sobbb.  hahaha. Aku kena buat light poster angst guna gambar bias yang kelapan.

Hahaha, kena pulak gambar Lee Min Hoo. Soo. Kak Ayu renung lah lama-lama ye. Mana tauu turun rupa lee min hoo kat anak akak. Hahaha. Lols. Aku tak tau nak cakap apa.

Kritikan membina sangatlah di alu-alukan. Miahaha.

Kbai. Aku dah letih ngadap

Sekian..


Aina Akmal

AINA AKMAL. Seorang gadis comel yang berasal dari utara Malaysia. Punya impian sebesar alam semesta dan seorang yang bercakap banyak. Pemegang status pelajar seumur hidup. Keep learning and never give up adalah prinsip beliau. Masih bujang terang tang tang kata orang. Nak berkenal? Boleh jenguk bawah ni.

28 comments:

  1. tang mana yang romantic nya ni?haha. sytleee. ^_^

    challenge ni khas untuk orang kreatip ja kan. T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. dia kata angst / romantic. malas nak buat romantic2. T.T soo buat dalam rupa angst je lahh. hahaha.

      Delete
    2. hahaha. meh la join sekali. akak pun kretiff juga. ^^

      Delete
    3. owhh, ingatkan sama ja. hahaha. sat, baru perasan typo style tu.

      tudia, ni ayat sedap hati ka apa ni? kalau kak join tahun depan pun belum tentu siap. tengok aina buat sudah la. malas nak buat. hahah ^_^

      Delete
    4. hahaha, bukan nak sedap hati. ni ayat puji. hehehe. :3 semua orang ada kretiviti masing2. hahaha, bolleh je siapp. :3 hahaha, cesh, malas rupanyaa. :P

      Delete
    5. amboi. haha. boleh ja nak cuba buat tapi mungkin ambik masa yang lama la untuk perabeh satu task. takpa2, nanti kalau mood rajin mai lagi, kak cuba buat na. ^_^

      Delete
    6. hahahaa., biasalah buat benda ni memang kena amik masa yang lama. tak kira pro ke tak. hahaa. kalau yang tak pro cam aina ni lagi lama lah dari yang pro. nak pulak time tak de idea. asyik undoo jee manjang. ahaha. okay. XD. nanti cubaa tau! ^^

      Delete
  2. wuuu... kreatiffnyaa.. teruskan berkreatif ye awak. haha. excellent job ! ^_^

    nampak sgt aina bizi.. takpa2.. demi challange task ! hee. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaa, makaseh. :3 okayy! saja cari pasal je buat task ni. T^T

      Delete
  3. Oooo melting...
    Akk nak curik gambooo ni buat wallpaper ea
    Hahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. OOOOO, Hahaha, dah agak melting habiss punyaa. :3 hahaha. biar betul. screenshot lah hantar nak tengok. XD

      Delete
    2. Hahahah xpe2.. nnt akk buat entry khas tok awk....

      Delete
    3. uikss! entrii khass tuu. XD

      Delete
  4. oh myyyy , class giler poster ni , bagus bagus , polish bakat ! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, ohhmyy, thankk you. haahaha. XD boleh la polish sket2. XD

      Delete
  5. tamau leeminho nak yoondoojoon ^^ hihi.. ni challenge apa ni ? hahaha edit blog pun fail apa lagila nak join cemni hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap maaf doo joon anda tak de dalam bias list saya. ahahaha. XD. tak apalah. jadi tukang komen challenge pun aina dah bahagia. ^^

      Delete
    2. tak ape.. yoondujun akak nye :D

      Delete
  6. huishh tediaaa challenge dia =P

    ReplyDelete
  7. selamat berchallenging Aina..kalu Cik Mimie memang tak jadi artwork ni semua..hihi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha makaseh. ^^. ehh nape tak jadi pulak? inshaa-allah menjadi aih. hehehe. simple je ni. ^^

      Delete
  8. Angst tu apa? XD Again, budak tak celik graphic bertanya. ;3

    ReplyDelete
    Replies
    1. "a feeling of deep anxiety or dread, typically an unfocused one about the human condition or the state of the world in general " kedit too google. ahhaha. XD HAHAHA, Nama theme dia je dik oii. :3

      Delete
  9. Nganga mulut tengok..Haha..akak memang x reti..dikna memang awesome..salute!!!!^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha akakk! tutup mulu cepat, nanti terlekat lalat.susah pula aina. sobb. sob. T^T

      Delete
  10. pergh... dalam bentuk movie erk. haha. style2.. makin jeles. sobs

    ReplyDelete
  11. Lee....................Min......................Hooo
    Olalalalala~
    Dah tukar wasep gambar die. kah kah

    ReplyDelete