Monday, 3 November 2014

Artwork : Poster/Graphic Challange : Task [2]

Assalamualaikum gais.


Hahaha. Sorry hari ini aku menyemakkan dashboard anda dengan gambar pelik-pelik. Sorry. Sebenarnya hari ini aku tak ada mood nak jenguk blog orang. HAHAHA. Sorry eh. Aku tengah menyibukkan diri aku dengan challenge aku.

Sobb. T^T


2 : Make a light angst/romantic poster using bias' 8 photo
Hahaha, aku tak tahu jadi ke tak light tuu. Sobbb.  hahaha. Aku kena buat light poster angst guna gambar bias yang kelapan.

Hahaha, kena pulak gambar Lee Min Hoo. Soo. Kak Ayu renung lah lama-lama ye. Mana tauu turun rupa lee min hoo kat anak akak. Hahaha. Lols. Aku tak tau nak cakap apa.

Kritikan membina sangatlah di alu-alukan. Miahaha.

Kbai. Aku dah letih ngadap

Sekian..