Friday, 14 November 2014

Artwork : Poster/Graphic Challange : Task [3]

Assalamualaikum.

Haii uolss. Hahaha. Masa aku tengah nak taip entri ni tetiba blackout. Mujur masa tengah nak taip ni. Buatnya masa aku tengah buat editing.. Aku menangis meraung bergolek sampai ke rumah Rain. Lepas tu tinggal dia, happy ending.


Gilaaanya kauu Aina.. lepas berminggu-minggu baru hang update task yang ketiga. T_T

Nak wat macam mana... 

Masalah utama dan pertama dan selamanya adalah. IDEA. Hang ingat senang nak korek Idea yang berkubur di dalam otak ni. Jenuh aku google cari idea.. tapi satu pun macam tak menjadi. Jadi last kali lepas try and error.. maka lahirlahh poster ni..

Meh tengok task 3 untuk Challenge ini ialah.. 



3 : Make a romcom poster/graphic using bias' 1 photo with 4 different colors

3 : Make a romcom poster/graphic using bias' 1 photo with 4 different colors 
Romcom stand for romantic comedy. Buat poster guna bias nombor satu dengan 4 warna yang berlainan. HAHAHA. Nampak macam seketul. tapi sebenarnya 4 keping poster. tapi warna lain-lain. T_T

Sorrylah aku tak blogwalking. Mood malas aku setinggi gunung Everest.. dan aku letih buat benda ni. HAHA. 

Komen-komen-komen dan kritikan sangat di-alu-alukan. hehe. :D

Throwback Task [1] [2]