Tuesday, 11 November 2014

Edit Blog : Dr.Shikin

Assalamualaikum.

Selamat petang semua. Aku sekarang ni tengah blank-blank otak lagii ni. Korang dah makan? Hmm. tadi aku ada edit sebuah blog yang aku rasa semua orang kenal kan? Kan?


Kenal kan? Hehhe.


Sorry otak aku agak blank tahap gaban ni. Jadi ayat yang keluar semuanya macam nak buat sidang media. Lols. Aku yang mengofferkan diri aku untuk tolong editkan blog sys ni. Hehehe. Setelah beberapa hari di postpone. Maka dengan izin Allah.. hari ini terlaksana juga hajat aku nak tolong sis ni.




Aku belanja header je. Nak tengok rupa baru boleh klik header ya awak-awak semua. Okay aku suka tengok kepala anak-anak akak ni. Botak je semuaa. hehehe. comel-comel. Geram lols. -_- rinduu nak main budak kecik. Hahaha. even aku dah ramai adik. Kononnyaa. lols. 

Payment? Hahaha. Adalah rahsia sulit keraajan AA. :p 

Nak mai cari den. :P tu pun kalau den tengah rajin lah. den ada lagi satu blog ni. lols.