Freebies : Tab Menu [1]

Assalamualaikum.

Ohmaaaaaay. Whyyy soo cute? 








Please give me a proper credit if you use mine.
Please drop your comment if you want to use.
DO NOT RE-FREEBIES AND RE-TUTORIAL AND RE-POST. 
I'm warning you.
Adios. 

Aina Akmal

AINA AKMAL. Seorang gadis comel yang berasal dari utara Malaysia. Punya impian sebesar alam semesta dan seorang yang bercakap banyak. Pemegang status pelajar seumur hidup. Keep learning and never give up adalah prinsip beliau. Masih bujang terang tang tang kata orang. Nak berkenal? Boleh jenguk bawah ni.

23 comments:

  1. ishh ni bkn nk tgk coding tu dah.
    dok terpaku kehenseman deme2 tu je haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. K. Kita tukaq letak gambar kucing hehe

      Delete
  2. Lee min ho ng woo bin je hensem dikna oiii
    Hahahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.yela kak. Akak mana nampak orang lain dah kalau jumpa depa dua.

      Delete
    2. Hahaha. Woobin memang hensemm gilos.bhehehe

      Delete
    3. Tula... nnt tlglah temukan akk dgn min ho and woo bin ye.. mane tau bby pon leh ikott muke suwit2 dorg

      Delete
    4. Hahaha karang mrajuk laki akak kang tengok anak hensem kalah dia. HAHAHA.

      Delete
  3. freebies? code ni tarok kt mane ni? html ka? ishhh funing ni ><

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup. aina buat coding ni sendiri. copy and pastekan je dekat HTML.

      Delete
    2. ha, bagus-bagus.. haritu kak Nadyya awak memang nak tab menu ni.. terbaik. hehehe..

      eh, betul kan Nadyya awak nak yang ni? ke saya silap? hahaha

      Delete
    3. hahaha, betul lah tu. tak de yang terbaik kak. haha.

      Delete
  4. Tab menu? Yang atas tu kan? Haha. BW guna fon jadi blur.

    ReplyDelete
  5. kucing tu !! mintak kena squeeze dalam mesin basuh..!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha, jomm kita squeeze dia ramai-ramai dalam mesin basuh. XD

      Delete
  6. Tpaku tgk gmba kuceng..kiutttt

    ReplyDelete