HIA-TUS


Bismillahirrahmanirrahim.


Assalamualaikum.


Dear readers, stalker, silent reader dan sebagainya.. firstly Aina nak ucapkan terima kasih kerana sudi menjengah blog Aina yang tiada apa.

Yang sudi komen, yang menjadi kawan aina.. yang menjadi madu aina.. yang sudi jadikan aina adik(dikna). Awak tahu kan siapa?

Atas sebab-sebab yang tak diketahui oleh sesiapa kecuali Allah dan aku. Aku akan kurang berblogging untuk seketika. Aku tak pasti seketika atau selamanya.

Semua entri aku sebelum ini sudah di drafkan semula. Hanya post mengenai tutorial dan freebies sahaja di biarkan dan beberapa pos berunsukan dakwah.

Selepas ini.. nama Aina maybe dah tak masuk pengomen tegar dah.

Maybe sekali sekala aku akan update. 2 benda je aku nak update sekarang ni. Poster Challenge dan juga novel. Inshaa-ALLAH.

Take care ye awak semua. ^^
With love, 
Aina Akmal

Aina Akmal

AINA AKMAL. Seorang gadis comel yang berasal dari utara Malaysia. Punya impian sebesar alam semesta dan seorang yang bercakap banyak. Pemegang status pelajar seumur hidup. Keep learning and never give up adalah prinsip beliau. Masih bujang terang tang tang kata orang. Nak berkenal? Boleh jenguk bawah ni.

21 comments:

  1. ainaaaaaaaaaaaaaaaa awat naaaaa alaaaaaaaaaaaaaa :((

    ReplyDelete
  2. owww... I 'll miss your post :) ARt trade jugak nanti Fara dah nak siap~

    ReplyDelete
  3. awat hati nie sayu je rasa baca entry aina? kenapa nie Aina? T_T emm..
    ok dear. Jie akan tunggu novel2 Aina. good luck Nur Aina Hanis. :')

    ReplyDelete
  4. Alaaa..mana dikna nak pi? Akk nngis ah gini..sob3 (T^T)

    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
  5. Ainaaaaa why !!!! why Ainaaaaa...
    sedih la cemni napeee T.T

    ReplyDelete
  6. Huhuhu sedeyh.... xpe la dikna akk hormati kptsn adik tu.. nnt kalau agak2 nk mule balik akk akn sntiase sokong dikna ok...
    love u sista
    muuuahhh setepek

    ReplyDelete
  7. alahai sedihnya..
    xpe madus.. akak paham..
    akak pon bakal penyepikn diri xlama lgi. sobsob

    ReplyDelete
  8. ala.. ye ke dik? hmm, xpelah. take your time ye. semoga semuanya berjalan dengan lancar. aamiin

    ReplyDelete
  9. aina, nak p mana? xpela, papepun jadi, moga Aina sentiasa cekal hati. free2 kang whatsapp le kite ^.^

    ReplyDelete
  10. as long as you are fine and happy, we will always support your decision :) take care
    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. ala kenapa ainaa . will miss you at my blog. hehe

    http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2014/11/blogger-buat-duit-online.html

    ReplyDelete
  12. nak pi mana aina oii?nak study untuk spm ka?=P

    take care! ^_^

    ReplyDelete
  13. Rindu,...akak datang jenguk2..intai2...
    moga sentiasa di bawah lindungan rahmat dan kasih-Nya.
    Take care :)

    ReplyDelete
  14. I'll be missing u bebeh..rindu la dgn dikna yg tomei lepas ni..jgn diam lama2 ya dik.apapun, akak doakan dikna baik2 ja..labiu!!! Muahhmuahh

    ReplyDelete
  15. Okey tak tahu nak komen apa. Speechless sekejap. What can I say? Kalau family pun tak tahu means it's your decision. Baik.. Till we meet again? InshaALLAH. Moga kak Nana selamat dan bahagia selalu. :)

    ReplyDelete
  16. Wait, kenapa tarikh entri ni 23 November? O_o

    ReplyDelete
  17. Why ainaaaa? wuwuwuwu. sedihnya

    jaga diri taw ainaaa. miss youu

    ReplyDelete
  18. Awat dikna ???

    Kalau itu yang terbaik, just go on..

    ReplyDelete