Keyword

Assalamualaikum.


Aku sebenarnya ada benda nak buat.. tapi hold jap. Saja nak share..



Hahaha, okay ff ni singkatan kepada perkataan Fan fiction. Novel menggunakan watak-watak artis korea.


Yes, dulu semua tu ada dekat blog aku. Tapi aku dah drafkan semuanya balik. Sebab aku rasa benda itu sangat tidak bermanfaat.

Jadi aku buat keputusan untuk lebih penulisan ismalik novel. Sky Love aku tu. Hahhaa.


Hahaha, nampak takk? Ini sedutan dalam ff be my girl.

Sungguh merepekk ! T_T


Aina Akmal

AINA AKMAL. Seorang gadis comel yang berasal dari utara Malaysia. Punya impian sebesar alam semesta dan seorang yang bercakap banyak. Pemegang status pelajar seumur hidup. Keep learning and never give up adalah prinsip beliau. Masih bujang terang tang tang kata orang. Nak berkenal? Boleh jenguk bawah ni.

23 comments:

  1. teringat zaman kaksha suka layan citer korea... sekarang ni malas.... sebab asyik sebelah hasben... dia suka cakap hero korea macam gay T___T

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak aina cakap muka macam perempuan. tapi still dia cakap hensm. hahaha acanoo tu. XD

      Delete
  2. saya xlayan sgt cerita korea tapi adalah jgk tgok... plg sy suka running man filem lak sy suka tgok sunny... tgok bnyak kali pn xpe.. hehehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. saya bebepa citer je layan. bukan kaki drama. tapi klau dah satu citer tubbest.. memang stick sampai habis. hahaha. ^^

      Delete
  3. hahaha. nampak2. takpa, merepek tu fun. sky love kalau tak silap ada kat wattpad kan?bila google, banyak betul sky of love nya tapi tak tau yang mana. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. ada je. hahaha. akak baca ka? hahhaha . lols.haha. aina punya tak ade pekataan of tuu. sky love je. ^^

      Delete
    2. tak baca lagi la. tau2, tapi bila google sky love dia keluar sky of love. hehe

      Delete
  4. best drama2 korea ni, terutama kalau hero tu hensem...hihihi

    ReplyDelete
  5. Baru tau ttg 'ff' tu hihihi berpinar jugak akak sekejap dok fikir apa kebendanya tuh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hamboii, berpinar kak. ahahha. :3 hiperbolaa ayatnya. ^^

      Delete
  6. i like cerita korea but sometimes x snggup nak tgk, sbb sedih sngt. sebak je tgk cerita korea. ter feeling lebih

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha, tudiaa ayat diaa. rare sungguuh.tak sanggup nak tengok. XD hahaha.

      Delete
  7. Selalu tertanya-tanya range umur orang yang baca ff ni macam mana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. remaja dan peminat kpop lah selalunya. --'' dulu rajin lah baca. sekarang malas ah. ahahaha. kadang-kadang budak 10 tahun pun ada baca, T_T

      Delete
  8. Aina, ismalik ke islamik? Hehe. Sory baca dari mula sampai habis XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. isk diam lah, ahaha. XD. akak lepas ni baca.. baca sambiil pejam mata. :Phahaha. JK.

      Delete
  9. Tak tahu plak pasal ff ni..heee

    ReplyDelete
  10. hahaha kawan akak ade je umor 24 dok tulis ff lagi.. kalau kat asian ff tu mesti ada acc dia kekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haahaha. rajinnya. aina x buat dah.. sebab rasa macamm.. funny and x bermanfaat. haha.

      Delete
  11. ps : buatla citer doojoon masuk islam :P wakakakka

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAAAAAAAAAH. -_- akak x minat nak baca, acano nak buat. ahhaha. :P

      Delete