MAMA


Hoyeaahhh! Aku tak sabar nak tunggu. Aku tak tahu sama ada Rain datang buat perfomence ke tak. Tapi kalau boleh aku harap dia ada sama nanti. Yelah.. dia dah tercalon untuk 4 ketegori.. tapi.. semuanya aku tengok macam tak ada harapan untuk dia menang. Aku kecewa la jugak. Aku tengah menahan dari diri aku ni mabuk pergi undi dia.

Karang aku menyesal bila aku undi. Sokong dia dari jauh pun okay lah. Tak payah nak undi-undi. Sabar. Hiks. 

Aku check untuk BEST MALE ARTIST sekarang.. Taeyang no 1 (27.5%) Rain no 2 (25.3%). Okay agak jauh bezanya tu.. Kalau Rain tak menang pun.. setakat datang buat perfomence pun aku dah bersyukur. Hiks..

Tapi.. dalam duka aku untuk Rain. Aku happy untuk Super Junior. Hoyeaahh. HAHAHA. Dua ketegori dorang berada di carta atas. Aku dah agak. Suju tak pernah menghampakan aku. Cewahh. Well dorang world star. Rain pun okay lah.. since 4 tahun tak keluar lagu.. sekali keluar lagu.. tercalon! Hoyeahh. Dat my rain. 

Anyway. Aku tak sabar nak tunggu. T_T

Cloud love Rain. ELF always stand for Super Junior. Fightingg!

Hahaha. Dah mabuk aku ni. T_T Kbai.




Aina Akmal

AINA AKMAL. Seorang gadis comel yang berasal dari utara Malaysia. Punya impian sebesar alam semesta dan seorang yang bercakap banyak. Pemegang status pelajar seumur hidup. Keep learning and never give up adalah prinsip beliau. Masih bujang terang tang tang kata orang. Nak berkenal? Boleh jenguk bawah ni.

10 comments:

  1. haha..mabuk rain x pa dikna jangan mabuk minum dah la..haha ^_^

    pst..yeayy, dikna dah edit blog..rindu tau tengok blog dikna berubah tiap minggu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaa, iyee ke? hahaha. rasanya bahaya juga bila dah mabuk rain ni. T^T

      alooo. ><

      Delete
  2. Super Junior! saya pun taknak buka carta. tkut keciwa..hahaha ^_^
    Lagu Rain sgt2 ohsem.. hope diorang menang laa ^_~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha. saya buka je... sebab nak check sangat, nak tau sapa yang berada di top chart. HAHAHA. Harapan dia nak menang tu tipis sangat. Kalau untuk male punya maybe boleh. tapi macam susah je.. sebab gap satu undian lebih kurang 100 ribu or 1 juta. tak pasti.. macam tu lah. T_T

      Delete
  3. Super Junior tak menang apa-apa pun. *shrugs*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann? Habis di beda oleh si exo gerammmm T.T

      Delete
  4. Amboi..sampai nak mabuk2 undi rain..hehehe..:)

    ReplyDelete
  5. Satu hari tu buka FB penuhhhhhh status fasal MAMA. Budak yang tak ada Astro ni pun tercengang-cenganglah, pe kebenda mama tu? Cerita hantu tu ek? =3= And now, berapa hari berlalu baru tahu maksud dia. Thanks kak Mama! Eh, silap. Kak Nana! XD

    ReplyDelete
  6. hee saya tak very up to date with this huu =;=''

    ReplyDelete