Tempahan Edit Blog ; Nur Najah

Assalamualaikum ♥

Selamat pagi semua, entri ni sepatutnya dah lama, tapi baru hari ini aku berkesempatan nak menulis.

Terima kasih kepada cik kak sorang ni sebab support bisnes aku yang baru nak up kononya. Cewahh. Doakan ya.

So she ask me guna theme warna biru, grey and white.

Before 





After 





Okay tu je, Thank you. Sila lah ke blog beliau untuk support karya cik penulis ni. ^^



Loves, Aina Akmal


Aina Akmal

AINA AKMAL. Seorang gadis comel yang berasal dari utara Malaysia. Punya impian sebesar alam semesta dan seorang yang bercakap banyak. Pemegang status pelajar seumur hidup. Keep learning and never give up adalah prinsip beliau. Masih bujang terang tang tang kata orang. Nak berkenal? Boleh jenguk bawah ni.

5 comments:

  1. ahaaaaaaa ainaa lah yg mengedit yeee hihihihi lawaaaaaaaaaa soft je biru hihihihi

    ReplyDelete
  2. whoaaaaaa!!! memang cantik la aina punya 'transform'..aina memang budak kecik yang hebat..hihi..tahniah dan moga biz dikna terus berkembang maju ya..amin..

    ReplyDelete
  3. Akak suka tengok warnanya tu....lagi lagi biru..

    ReplyDelete
  4. comel2 macam berminat nak suruh tempah ni...

    ReplyDelete