thank you hael and alvin!

by - 01:45:00

Tweet ni boleh lah buat sis ketawa dan tak fikir sangat.. kononnyaaa.

*dapat result* . “ HA HA HA aku ketawa
    then tetiba yang ni pun lalu tl. melting jap. auch! //sorry lama tak fangirl and hormon, emotion semua tak berapa nak okay sekarang ni.
Ni memang buat aku sengih sorang-sorang, tapi babies. HAHAHAHAHA, KFINE.

Why Alvin is soo cute?! Erghh

I can't sleep and I don't want tooo.


You May Also Like

6 Love Letter(s)

  1. Good luck ya!! ^_^ kita sama2 redha dengan hasil usaha kita =3 semoga awak dapat result cemerlang!! ~ aamiin ^^

    ReplyDelete
  2. insya allah... setelah kita berusaha sebaiknya kita serahkan saja kepada-Nya utk menentukan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you! hehehe. dah dapat result. alhamdulillah. :D

      Delete
  3. apa2 pun masa depan jauh lebih mencabar
    selamat menjadi dewasa kepada semua yang ambil result spm

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih! :) hehe takut sebenarnya nak masuk ke alam baru ni. hmmm

      Delete

Hampa komen, hampa comel :)