too much drama

by - 13:04:00

Just done the cooking for lunch, and now take 5 while downloading a few episodes of Running Man, because after this I need to pick up my sister at school. I'm becoming multitasking sister today.

Pheww, I wonder how -parents can handle this every day! I'm tired already. I'm not ready to marry. HAHAHA.

and..

I just checking up my drama files because I want to transfer to my hard disk, and I don't realise how fat my files were..until today?

Wow, you grew up so fast baby! *CLAPS*





I really have a lot of drama, movie and variety show,(too much drama is not good, gal.) and my hard disk almost full. Only 20GB left and I need newww hard disk!!

Like 3TB? Because my current hard disk is 1TB only. sooo... I need to get ready for 2018 drama, movie and variety show. Hahaha. Don't ask me to delete, because I so sayanggg dorang, kecuali memang drama yang I kennot brain tu memang delete ah.


Kadang saja download, sebab bosan.. kadang bukan tengok pun. Luls.

kbai, need to pick up my sister! ♥

You May Also Like

12 Love Letter(s)

  1. Banyak simpan kdrama ke ? Haha bestnyaaaa. Nak beli hard disk tak tercapai lagi so jelesssss. huhu.
    Ika dtang singgah sini ya. https://ikashoid.blogspot.my/2018/03/bersyukurkah-kita.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. kdrama banyak sangat! 100± tu baru kdrama, yang jdrama, tdrama pun ada. anime pun ada. hahahaha.

      Delete
  2. Replies
    1. ehehe :3 bnyak sangat sampai confuse nak tengok yang mana. lol.

      Delete
  3. Pheww..should think of 10TB terus lor, one shot senang

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha kan, tak terfikir pulak. tapi search harga dia, sedap jugak. T_T tak pelah, kita angkat sikit-sikit dulu. hehe

      Delete
  4. dulu rajin juga simpan drama dalam hard disk tp sekarang lepas habis tengok terus delete je sbb dah malas nak masuk dalam h.disk..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan tak nak delete.. tapi sayang.. nanti kalau time offline boleh layan. since dah tv tak de. so.. memang nak entertain tu dalam laptop je..

      Delete
  5. Fuhhh i can see u are the real person who very "lover drama"... if me, im more into movie but i will choose to watch at cinema only. hehe.. Mau tak mau, terpaksa delete a few drama barula dapat download yang baru :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah hehehe. maybe because boleh tengok hero punya muka lama sikit. HAHAHA. Sebab kalau hero tak hensem tersiksa tengok kalau dia buat comel lol.hahaha/ but lately im into movie.. sebab tak de mood nak layan drama pulak. hahahha

      Delete
  6. Uwahhh untungla internat laju ;) Saya tengok online 360p pun tersangkut-sangkut... Nak download mau 12 jam :'))

    ReplyDelete

Hampa komen, hampa comel :)