Happy Belated Birtday for Myself!

by - 23:11:00

 After 2 weeks tak bersiaran, hari ini aku kembali semula. Sebab tengah ada free time and my hotspot laju sangat because I got free data and now I'm free for while. Enjoy while it last kan?

Actually, I got tooooooooo many stories to write and tell you, but I'm too lazy to edit the pictures and  stuff and also sometimes I got no time. My birthday actually dah lepas beberapa minggu yang lalu. memang dah lepas.

And this year, birthday aku di sambut. Berbeza dengan tahun-tahun sebelum ni. So yah, I'm officially 20! Yoooo good bye teens!   

and aku dapat suprise from my roomates.


yeah. I;ve been wishing this every year. ehem. but yeah. nobody cares. lol. ni gara-gara soc med yang influence sangat diri aku untuk dpaat suprise blahh... blahh. soc med adalah bad influnce, padahal benda ni tak perlu pun.. tapi deep in my heart, mestilah teringin.



 and aku hargai sangat-sangat effort depa. Memang berjaya ah depa berlakon depan aku. Sampai aku blur tahap tak tau nak cakap apa.

Dorang beli time kitaorang keluar ramai-ramai untuk buka puasa dekat Amanjaya Mall,

then suddenly,

Dorang cakap dorang pergi toilet lepas tu cakap singgah kedai kek sebab member tempah siap cakap kek tu untuk lelaki. So aku faham jelah. mesti lah untuk bf ke apa ke, tak de lah letak harapan apa-apa langsung. memang aku balik bilik lepas tu lepak-lepak dengan semua orang.

lepas tu makin hilang pulak orang dalam bilik, aku cam geram jugak lah, sebab janji nak tengok movie sama-sama lah kan. huhuuhuh.

tetiba lampu di tutup and dorang nyanyikan happy birthday dengan bawa cake yang ada candle. and aku punya blurr tu... sampai tahap aku boleh tanya..

BIRTHDAY SIAPA NI? 

Kak Anis la! Dorang jawab dengan confident.

Lepas tu  memang speechless, tak tahu nak nanges ke nak happy, sebab aku still tak boleh nak percaya sampai hari ni. Serious weh! Thank you so much! Thanks kepada mastermind. Shal & Bal. and yang terlibat untuk menjayakan hari yang bermakna ini, Aina, Fatin, Cah and other!

love you gais to moon and back! thank you so much gais! I bless to meet you guys. We just met at that time. Around 1 week only... but they are sooooo kind.

If you want give me hadiah just gimme money. hahhahahhaa. pm tepi and I will give you my acc no.! Hahaha. Bye.

You May Also Like

10 Love Letter(s)

  1. Happy belated birthday ! May him bless you always :)

    ReplyDelete
  2. So sweet! Happy belated birthday, btw :)

    ReplyDelete
  3. Happy belated birthday Kak Nana~ ^^ Off-topic; tapi guna mobile service apa ya dapat free data? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Celcom, Digi, etc. Tengah buat survey pasaran xD

    ReplyDelete
  4. This might be late but still, happy belated birthday to you.. :D

    ReplyDelete
  5. Happy belated birthday to you too ^^

    ReplyDelete
  6. hehe happy belated birthday ! ;)

    ReplyDelete
  7. alaaaaa dah lambat sgt nak wish ni. anyway happy belated okayyy

    ReplyDelete

Hampa komen, hampa comel :)