Happy Belated Birtday for Myself!

Aina Akmal 10 Comments

 After 2 weeks tak bersiaran, hari ini aku kembali semula. Sebab tengah ada free time and my hotspot laju sangat because I got free data and now I'm free for while. Enjoy while it last kan?

Actually, I got tooooooooo many stories to write and tell you, but I'm too lazy to edit the pictures and  stuff and also sometimes I got no time. My birthday actually dah lepas beberapa minggu yang lalu. memang dah lepas.

And this year, birthday aku di sambut. Berbeza dengan tahun-tahun sebelum ni. So yah, I'm officially 20! Yoooo good bye teens!   

and aku dapat suprise from my roomates.


yeah. I;ve been wishing this every year. ehem. but yeah. nobody cares. lol. ni gara-gara soc med yang influence sangat diri aku untuk dpaat suprise blahh... blahh. soc med adalah bad influnce, padahal benda ni tak perlu pun.. tapi deep in my heart, mestilah teringin.



 and aku hargai sangat-sangat effort depa. Memang berjaya ah depa berlakon depan aku. Sampai aku blur tahap tak tau nak cakap apa.

Dorang beli time kitaorang keluar ramai-ramai untuk buka puasa dekat Amanjaya Mall,

then suddenly,

Dorang cakap dorang pergi toilet lepas tu cakap singgah kedai kek sebab member tempah siap cakap kek tu untuk lelaki. So aku faham jelah. mesti lah untuk bf ke apa ke, tak de lah letak harapan apa-apa langsung. memang aku balik bilik lepas tu lepak-lepak dengan semua orang.

lepas tu makin hilang pulak orang dalam bilik, aku cam geram jugak lah, sebab janji nak tengok movie sama-sama lah kan. huhuuhuh.

tetiba lampu di tutup and dorang nyanyikan happy birthday dengan bawa cake yang ada candle. and aku punya blurr tu... sampai tahap aku boleh tanya..

BIRTHDAY SIAPA NI? 

Kak Anis la! Dorang jawab dengan confident.

Lepas tu  memang speechless, tak tahu nak nanges ke nak happy, sebab aku still tak boleh nak percaya sampai hari ni. Serious weh! Thank you so much! Thanks kepada mastermind. Shal & Bal. and yang terlibat untuk menjayakan hari yang bermakna ini, Aina, Fatin, Cah and other!

love you gais to moon and back! thank you so much gais! I bless to meet you guys. We just met at that time. Around 1 week only... but they are sooooo kind.

If you want give me hadiah just gimme money. hahhahahhaa. pm tepi and I will give you my acc no.! Hahaha. Bye.

10 Love Letter(s):

Hampa komen, hampa comel :)

Minggu Silaturrahim - Universiti Islam Antarabangsa Sultan Abdul Halim Mu'adzam Shah

Aina Akmal 3 Comments



Before this, aku ada share dengan you guys the new chapter of my life kan? So yeah, I wanna share about how my life, my new friends, and stuff. Lemme start with Minggu Silaturrahim (MSR) because I already missing MSR so bad. How I wish this week will not end. 

Pada pagi Sabtu (31 Mac 2018), kami bertolak dari sebaik sahaja selesai solat subuh. Dan dalam 9:30 sampai di Universiti Islam Antarabangsa Sultan Abdul Halim Mu'adzam Shah (UniSHAMS) untuk pendaftaran asasi intake APRIL 2018. 

Before I go very detail about my life, let me introduce my uni first. Before this, known as Kolej University Insaniah. Located at Kuala Ketil, Kedah. And just two months ago dah di upgrade to Universiti Islam Antarabangsa Sultan Abdul Halim Mu'adzam Shah. So we're the first batch for UniSHAMS. 
tbh, I really nervous. but all I can do is pray and keep praying supaya Allah mudahkan urusan and let me meet new good friends and led a better life than before. Alhamdulillah on the first day, I meet my junior back then when I was in maahad. Never expect her to be my roommates at all and my new friend! 

so here is the tentative program of MSR.


As you can see, our MSR start at 3 PM. I thought we're going to start on Sunday.  Suddenly they make announcement yang parents can go home. I feel like I want to cry already. They told us to enter the dewan kulliyah ASAP. I didn't even get a chance to bersalam-salaman with my sister. But I do salam, my parents. I feel like something missing. 

So the program runs smoothly, alhamdulillah. Right after the program ends, I called my parents, luckily my sister just done with Asar prayer and tak balik asrama lagi! Everyone is trying to not to shed tears, but.. yeah. Everyone cry. My dad also. HAHAHA. I can hear his voice like serak-serak basah gitew. 

and like the drama. Rains fall heavilly, just like my heart and my tears. I'm telling you the truth. 
Hujan rahmat , inshaaAllah. 



Actually, time MSR tak boleh drive. So I park my car at the hostel. Of course, I don't mind actually, cause I really want to feel how it feel to ride a bus and walk with friends every morning sepanjang MSR. Till this day,  I still can feel my legs are numb after all the activities.

Most of the seniors are younger than me because some of them intake APR 2017, JUNE 2017 & DIS 2017. but. I still call them kak. Cause I'm still junior in this foundation. Kaannn? HAHAHAHA. They are so kind, helpful. Tak de lah jerkah tak pasal-pasal. And of course tak de campur laki perempuan tak tentu pasal. I very love it.

Sporting gila, tak de kerek tak pasal-pasal. Sentiasa penuh dengan senyuman walaupun aku yakin dorang ni semua penat, malah lebih penat dari kami yang berkejaran ke sana sini. Aku doakan dorang di mudahkan segala urasan dan dekan selalu. cewah. 

Actually if you guys perasan dalam tentative, ada cerita pasal DERMA SISWA NEGERI KEDAH. Im gonna talk to you soon. So stay tune!

So end of MSR on Saturday. Got 4 days to go. Hehe. ♥


3 Love Letter(s):

Hampa komen, hampa comel :)

New chapter of my life.

Aina Akmal 2 Comments

Assalamualaikum semua, so after a week I'm not updating my blog.. I'm back gais!  Yeah. I know you gais miss me. Give a hug buddy! yeah. I miss you too.

So.. I just got home, after 2 hours driving from my university and drop my friend at her home and I'm verry tired. After Maghrib prayer I thought I want to sleep, but I can't. Cause I can't stop story everything happen in my new chapter of my life to my parents. So, my mom get sleepy cause she tired and now she's sleeping. I guess my story is for her bedtime story.


Sooo I want to summarize my weeks!

FURTHER STUDY

Alhamdulillah, a week ago I got my offer letter from my uni after I fill up the form online. I never expect that I will be here, cause I don't think I deserve it. But, Allah know what the best for me. HIS plan is the greatest plan. Rezeki!






MEET NEW FRIENDS!

After I left mahaad, I meet a lot kind of people. But it will never be the same. I miss my maahad so much. I miss how I don't need to feel akward to wear my not-so-tudung-labuh. I miss to be around ustaz and ustazah. I've been looking for new life, but here.. I'm getting my life back. and also a loooot of friends.

 





and now.. I kind of missing this view...
Minggu Silatturahim
Actually I got a lot of things to share with you guys. But I'm getting sleepy. So yeah. Maybe tomorrow!  See ya!

2 Love Letter(s):

Hampa komen, hampa comel :)